WooCommerce

Het meest gebruikte CMS!

WooCommerce - Een wereld van mogelijkheden

WooCommerce is een gratis e-commerce plug-in voor WordPress. Met een hoop flexibiliteit en 100+ gratis premium extensies is WooCommerce makkelijk uitbreidbaar en aanpasbaar. WooCommerce is gemaakt voor ontwikkelaars. Met dit framework maken wij van een standaard website een high-end website.

Beperk het verkoop tot uw huidige doelgroep

Met WooCommerce kunt u zowel fysieke als digitale goederen in alle soorten en maten verkopen. Verder kunt u directe downloads aanbieden aan uw klanten. Afhankelijk van uw bedrijf/product kunt u het bereik tot specifieke landen beperken. Als er een product besteld is worden de BTW-kosten, verzendkosten en de kosten van het product automatisch berekent.

Beheer WooCommerce

Met WooCommerce heeft u volledige controle over uw winkel. Zo kunt u makkelijk extensies toevoegen, verwijderen en een nieuw thema kiezen. Door het kiezen van een nieuw thema is de indeling gelijk veranderd, waardoor het lijkt op een vernieuwde website.

Het is allemaal mogelijk met de opties de WooCommerce aanbiedt. Denkt u een groot probleem te hebben met uw website wanneer de provider die u website host zegt dat uw website gaat sluiten? Dit is niet nodig want met WooCommerce heeft u volledige controle, dus er is nooit reden tot paniek. Uw gegevens zijn van u  en het wordt veilig bewaard, dankzij regelmatige audits door marktleiders.

Wereld van plug-ins

WooCommerce is een geweldige plug-in voor WordPress. Het is de meest gebruikte e-commerce platform op basis van pure cijfers. Het is een zeer nuttige plug-in, u kunt de voordelen van WordPress en de e-commerce mogelijkheden van WooCommerce gebruiken. Zelf is het een vrij licht e-commerce platform, dus het is geweldig om deze zelfs te gebruiken bij wat kleinere e-commerce websites.