Updaten & Upgraden van het CMS systeem

775 282 ME. Media Engineering

wp_update

Wanneer je gebruik maakt van een Content Management Systeem is het belangrijk dat er, net als met alle software tegenwoordig, regelmatig een update uitgevoerd wordt. Zo blijft je website altijd optimaal functioneren. Zo kunnen er problemen voorkomen worden,  zoals het voorkomen dat je website gehackt wordt.

Updaten & Upgraden van het CMS systeem

Om ervoor te zorgen dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren, is het belangrijk deze ieder kwartaal te updaten en zonodig te upgraden. De voordelen hiervan zijn;

  • Relevante updates worden ieder kwartaal uitgevoerd
  • Geen lange downtijd door update fouten
  • Goede vertoning website in browsers zoals Internet Explorer, Chrome, Firefox.
  • Optimale veiligheid door gebruik recente versie
  • Ieder kwartaal een website back-up

Risico’s van het niet of zelf updaten van het systeem

  • Vormgeving

Het niet updaten kan ervoor zorgen dat de vormgeving van de website uit elkaar valt. Afhankelijk van de gebruikte opzet dienen er een aantal instellingen opnieuw ingesteld te worden.

  • Website modules werken niet meer

Sommige website modules werken niet of niet goed met nieuwe versies van WordPress. Het kan voorkomen dat deze modules niet meer functioneren en dus opnieuw moeten worden geïnstalleerd.

  • Alle gegevens verloren

Wanneer je een update binnen haalt, kan het gebeuren dat al uw data komt te vervallen. Wanneer je dan geen back-up hebt van je website, ben je al jouw data kwijt ( dit betekent ook teksten en foto’s). Deze data is dan niet meer terug te halen.

ME. Media Engineering probeert haar klanten hierover te informeren maar ook door het voordelig aanbieden van een update ieder kwartaal. Hiervoor hebben wij service abonnementen ontwikkeld zodat wij je website tegen een gereduceerd tarief, kunnen updaten en zonodig upgraden. Zo ben je er zeker van dat jouw website altijd optimaal blijft functioneren.

Neemt contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.