Wordpress Development

De meest populaire CMS in de wereld!

WordPress - Krachtig én eenvoudig

WordPress is volledig geoptimaliseerd om zo eenvoudig mogelijk een website of webshop te kunnen bouwen en onderhouden. Tegelijk biedt het systeem ruimte voor al uw creatieve en innovatieve ideeën, en dankzij regelmatige upgrades kunt u altijd snel profiteren van nieuwe technische ontwikkelingen.

CMS

Wordpress werkt eenvoudig, overzichtelijk, en snel. Niet voor niets kent dit systeem miljoenen gebruikers, van kleine zelfstandigen tot multinationals als CNN en TIME. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress, en weten exact hoe we dit platform optimaal kunnen inzetten om voor u een website of webshop te ontwikkelen waarmee u bezoekers overtuigt en de concurrentie achterlaat.

Extra uitbreidingen


Wordpress is uit te breiden met talloze plugins en modules. Dat zorgt voor vrijwel onbegrensde mogelijkheden in design en functionaliteit. Wij maken niet alleen gebruik van de beste bestaande plugins, maar kunnen deze ook speciaal voor u ontwikkelen. U weet dus zeker dat wij uw website of webshop altijd perfect volgens uw wensen kunnen opleveren.

Webshop / WooCommerce

Wordpress is ideaal voor een webshop die is geïntegreerd in een grotere website. Hiervoor werken wij graag met WooCommerce: een systeem die talloze E-commerce mogelijkheden toevoegt, van overzichtelijk voorraadbeheer tot uitgebreide verkoopanalyses. En uiteraard kunnen wij extra functies voor u toevoegen of op maat ontwikkelen. Wij zorgen dat uw webshop maximaal effectief én gebruiksvriendelijk is.

Wordpress Development

Vraag nu een WordPress offerte aan!

Snel & Gemakkelijk

Lees onze laatste blog berichten