Open Source Development

WEB Solutions

Open Source Ontwikkeling

Open Source CMS zoals WordPress, Drupal, Magento en PHP zijn ideaal voor het ontwikkelen van uw website of webshop. Altijd up to date, continue vernieuwd, en gebouwd op een robuust en betrouwbaar platform. Daarom werken wij met WordPress, Drupal en Magento. Deze systemen bieden maximale mogelijkheden om een website volledig aan te passen naar uw wensen, zonder dat u inlevert op gebruiksgemak en kwaliteit.

WordPress-Open-Source-CMS-Logo

WordPress Development

Met WordPress profiteert u van maximale veelzijdigheid en onovertroffen gebruiksgemak. Het systeem biedt talloze mogelijkheden voor design en functionaliteit, en wij weten precies hoe we die mogelijkheden kunnen inzetten om uw website succesvol te maken. Wij ontwikkelen originele ontwerpen die perfect aansluiten op uw gebruikers, waarmee u de concurrentie overtreft.

Drupal Development

Drupal is de ideale oplossing voor complexe, uitgebreide websites. Daarom werken wij met een team van talentvolle Drupal-programmeurs en -designers die precies begrijpen wat u nodig heeft voor een krachtige website die klanten oplevert. We kunnen u ook ondersteunen bij het migreren of integreren van uw bestaande website of webshop naar Drupal, en geven u graag advies over alle mogelijkheden.

Drupal-Open-Source-CMS-Logo
PHP logo

PHP Development


PHP is een Open Source scripting language die uitblinkt in flexibiliteit en functionaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met PHP en kunnen u ondersteunen bij een breed scala aan diensten, zoals upgrades van CMS-modules of uitbreiding van uw E-commerce mogelijkheden.