Mobiele App Ontwikkeling

iOS & Android / Tablet & Smartphone app ontwikkeling

iOS App ontwikkeling


Het mobiele besturingssysteem iOS is het besturingssysteem van de iPhone, iPad, iPod touch en Apple TV. Het wordt ontwikkeld door Apple. Er zijn ruim 500.000 apps beschikbaar in de App Store van Apple, de enige officiële software-winkel op het platform.

Android App ontwikkeling

Android is een opensourceplatform en besturingssysteem voor mobiele telefoons, tablet-pcs, camera’s en meer, gebaseerd op de Linuxkernel en het Java-programmeerplatform. Android is ontwikkeld door Android Inc, een bedrijf dat in 2005 werd overgenomen door Google.

Onderneming app ontwikkeling

Onderneming App ontwikkeling

Mobiele technologie ontwikkelt zich razendsnel. U kunt daarvan profiteren door bijvoorbeeld bedrijfsprocessen te integreren in een app. Wij ontwikkelen apps die perfect samengaan met uw behoeftes of juist aansluiten op uw bestaande software. Met een mobiele app kunt u uw klantbereik en naamsbekendheid vergroten, het beheer van bijvoorbeeld reserveringen nog eenvoudiger maken en bedrijfsprocessen automatiseren. Wij hebben ruime ervaring in app-ontwikkeling en kunnen u hier uitstekend in ondersteunen.