Meet Magento Nederland Event 2017, het is bijna zover!

1000 1000 ME. Media Engineering

Meet Magento Event 2017

Nog even en dan is het alweer zover. Op 10 mei 2017 komt de Nederlandse Magento Community Dutchento met de 9e editie van Meet Magento Nederland. Dit keer een tikkie groter aangepakt dan de acht voorgaande edities. DeFabrique in Utrecht is de nieuwe locatie en kan meer dan 900 bezoekers verwelkomen.

Meet Magento Nederland

Het event staat volledig in het teken van het grootste e-commerce platform Magento. Het bomvolle programma wordt gevuld met interessante sprekers van o.a. Heineken, Bol.com en Philips, er kunnen workshops en presentaties worden bijgewoond, de Meet Magento Awards worden voor de derde keer uitgereikt en ook de afterparty ontbreekt natuurlijk niet bij dit evenement.

Wat en voor wie

Elke Magento fan heeft wat te zoeken op dit speciale Nederlandse Magento evenement. Van webwinkeliers tot developers en van e-commerce marketeers tot managers. Om elke doelgroep wat te kunnen bieden heeft Dutchento het evenement opgedeeld in drie hoofdthema’s.

1 Discover Magento
Voor webwinkeliers die net beginnen of willen overstappen op de e-commerce software Magento is het Discover Magento thema ontwikkeld. Magento Inc. en Magento specialisten uit het binnen- en buitenland geven je tijdens verschillende sessie alle informatie die je nodig hebt voor het succesvol oprichten van jouw Magento webwinkel. Zijn er nog vragen na de sessie, ga dan persoonlijk in gesprek met Solutions Partners

2 Advance Your Business
Voor managers, marketeers en webwinkeliers die werken met Magento is het Advance Your Business thema ontwikkeld. Hoe maak je van jouw Magento webwinkel een succes? Succesvolle ondernemers komen aan het woord en behandelen verschillende cases, gevolgd door hun persoonlijke ervaringen, inzichten en advies. Binnen de presentaties wordt uiteraard veel aandacht aan Magento besteedt, maar ook e-commerce in het algemeen en belangrijke elementen zoals marketing komen aan bod.

3 Create Great Tech
Speciaal voor de Magento developer is het Create Great Tech thema ontwikkeld. Binnen dit thema kunnen developers een ruim aanbod aan workshops volgen. Tevens is er voor deze groep een extra event dag toegevoegd. Zonder community geen Magento en daarom kunnen geïnteresseerde developers op zaterdag 13 mei, op Contribution Day, samen met Magento Inc. meewerken aan nieuwe ideeën rondom het platform Magento.

Tijdens het event is er voldoende tijd om ook met andere bezoekers een praatje te maken. Leer nieuwe mensen kennen, inspireer elkaar en breid je netwerk uit met nieuwe contacten.

Afterparty en Meet Magento Awards

Een goed evenement wordt afgesloten met een goede afterparty. Met een walking diner en een draaiende DJ wordt de dag van Meet Magento Nederland afgesloten met een knaller. Tijdens de afterparty worden ook de Meet Magento Awards uitgereikt. Magento zou niet bestaan zonder een ijzersterke community die constant bezig is met het verbeteren van de software. Een beloning is dan wel op zijn plaats. De awards worden uitgereikt binnen de categorieën: community, enterprise, innovatie, community project en Magento 2.

Tickets

Dit evenement niet willen missen? Bestel dan snel je kaarten op www.meet-magento.nl. Het aantal tickets is beperkt, dus wees er snel bij, je hebt nog maar een paar dagen!

Deel deze pagina [shareaholic app=”share_buttons” id=”21392006″]

Meer informatie over Meet Magento 2017?
Bel ons +31 (0)23 3020 458 of

Laat een bericht achter

AUTHOR

Shamira van Veenendaal

Shamira van Veenendaal. 25 jaar. Content creator bij ME. Digital nomad. Reizen. Schrijven. Bloggen. Storyteller. Fotograferen. Informeel. FC Utrecht. Sushi. Jillz. Zomer. Terrasjes. Netflix. Social Media. Wandelen. Lezen. Leergierig. Zelfstandig.

All stories by: Shamira van Veenendaal