ME. Media Engineering heeft nu een Live Chat voor al uw vragen!

310 380 ME. Media Engineering


Me-chat-02

Wij zorgen voor onze klanten en de bezoekers van onze website!

 

Vanaf vandaag kunnen de bezoekers van onze website direct aangeven waar zij ‘hulp’ bij nodig hebben. Dit kan betrekking hebben op support, vragen over onze dienstverlening en/ of advies op online gebied.
Door de toenemende maat waarop onze klanten support wensen heeft ME. een Live Chat ingericht. Onze doelstelling hierbij is om onze klanten sneller en beter van dienst te kunnen zijn om zodoende aandacht te besteden aan  klanttevredenheid en customer loyalty.

 

Er zijn natuurlijk vele mogelijkheden voor onze bezoekers om contact met ons op te nemen, denk aan de telefoon, e-mail, contactformulier op onze website, etc. Het enige punt is dat zij hierbij een extra handeling moeten verrichten en dit een drempel kan zijn. We zijn met z’n allen al zo druk en onze ervaring is dat zaken rondom de website en/webshop als laatst blijven liggen.

 

Door het aanbieden van een Live Chat willen wij onze bezoekers op een laagdrempelige manier iedere dag van dienst kunnen zijn.

Heb je ook een vraag, heb je advies nodig of wil je het gewoon even testen? Kijk eens rechts onder je scherm! ‘ Goedemiddag, waar kan ik u mee helpen?’