ME. is verhuisd!

751 500 ME. Media Engineering

Na een fantastisch jaar die in het teken stond van groei is het voor ME. tijd voor verandering! Een passend kantoor die makkelijker te bereiken is. Ben je benieuwd?

Waarom verhuisd?
Na een drukke periode van veel leuke projecten met leuke nieuwe klanten, waren we toe aan een volgende stap. Het afgelopen jaar zijn we flink geprofessionaliseerd en daar kan een passend kantoor natuurlijk niet bij ontbreken.
Zo hebben wij afgelopen december onze spullen ingepakt en de plek waar we mooie stappen hebben gemaakt, verlaten.

Met een frisse uitstraling en meer ruimte voor brainstormsessies, vergaderingen, trainingen en werkplekken, kunnen we nog harder en geconcentreerd werken aan resultaat voor onze klanten, voor u.

Locatie
Onze nieuwe locatie is bij het station Haarlem. De ingang van het kantoor is dezelfde ingang als die van het restaurant ‘Vooges’. De ingang is te herkennen aan het logo ‘Frame Offices’. Het pand ligt aan het perron van één van de oudste en mooiste treinstations van Nederland: Haarlem. De locatie is heel belangrijk, omdat veel medewerkers, opdrachtgevers, partners en klanten uit verschillende plekken uit het land komen. Vanuit Haarlem kunt u snel in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Leiden komen. Haarlem ligt vrij centraal.

Het gebouw
Het restaurant ‘Vooges’ wordt gezien als dé hotspot van Haarlem. Naast alleen eten en drinken is er veel meer te doen. Het restaurant is een goede werkplek met een leuke sfeer die bekend staat om de heerlijke koffie. Verder is er elke vrijdagmiddag een borrel zodat iedereen het weekend lekker kan beginnen. Bij de borrels op vrijdagavond zijn er vaak DJ’S, jazz of live music aanwezig.

Terwijl we al hard aan het werk zijn vanuit het nieuwe kantoor, is het goed voor u om te weten dat u gerust naar binnen kunt lopen voor een kopje koffie.
Wij zijn trots op een fris, creatief en ruimtelijk kantoor waar we de komende periode voor u aan de slag kunnen.

Het nieuwe adres is:   Kennemerplein 6-14
                                      2011 MJ Haarlem
                                      Noord-Holland 

Benieuwd naar ons nieuwe kantoor? Kom een keertje langs en zie het zelf!