Magento Support

24 / 7 Customer Happiness

Ready, Set,.. GO!

Magento Onderhoud

Softwarepakketten zijn voortdurend in ontwikkeling. Regelmatig komen er nieuwe updates uit, soms met een noodzakelijke beveiligingsupdate, en soms een grote update waarin
nieuwe functionaliteiten zitten.
Om uw website in ieder geval veilig en beschermd te houden is het nodig om regelmatig de noodzakelijke beveiligingsupdates uit te voeren.Onze specialisten onderhouden maandelijks uw software. Dit zal in hoge mate voorkomen dat de website of webapplicatie gehackt wordt.

Doorontwikkeling

Vanuit support kan er de behoefte bestaan om uw bestaande of nieuwe webwinkel door te ontwikkelen. Denk hierbij aan niet bestaande functionaliteiten die wel degelijk bijdragen aan uw online verkopen. ME. zal samen met u een development roadmap ontwikkelen waarbij wij uw wensen stapsgewijs zullen realiseren. Door een development roadmap in te kopen kunt u gemakkelijk uw cashflow managen tegelijkertijd uw sales optimaliseren.

Magento Support

Een webwinkel is nooit af en continue in beweging, zo ook uw producten en doelgroep. ME. ondersteunt u en uw team bij alle (technische) vraagstukken en reserveert een vast aantal uren per maand hiervoor in haar planning.
Bekijk onze Support pakketten en kies uw service level.

Dashboarding

Voor elke klant bouwen wij een custom dashboard door middel van diverse monitoring tools en andere databronnen. Aan de hand van uw behoeftes kunnen wij een dashboard dat specifiek voor u gemaakt is. Dit dashboard geeft inzicht in vitaliteit, uptime, issues en desgewenst andere KPI’s die nodig zijn. Hierdoor heeft u elke minuut van de dag een goed beeld van Magento.

Monitoring

Ons team monitort uw Magento platform continu. Dit houdt in dat we letten op de uptime, vitaliteit en zaken als logging. Doordat we dit monitoren zijn we vaak eerder op de hoogte van problemen dan u. Vaak worden problemen verholpen dankzij ons team zonder dat u het merkt.

Managed Hosting

Wij werken al jarenlang uitsluitend met de beste hosting providers die zijn afgestemd op de architectuur van Magento 2. Laat uw shop maximaal presteren en bespaar tijd door excellente performance. Door een managed cloud hosting oplossing van ME. heeft u zelf geen omkijk naar cashing en database gerelateerde zaken. Wij zorgen dat uw webwinkel naar behoren werkt en houden de prestaties voor u in de gaten.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem nu contact met ons op.