Kerst komt eraan en dat betekent online shoppen!!

867 1024 ME. Media Engineering

Ja, de tijd gaat snel!

Kerst komt eraan, dat wordt kerstinkopen doen. U weet dat het buiten best fris kan zijn dus waarom geen cadeau kopen via een webwinkel? Online shoppen heeft zijn voordelen zoals 24/7 open, snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit jaar is er een stijging in de wereld van webwinkels en dat is goed nieuws, zeker in deze tijd.

 

Volgens onderzoek zal er in de kerstperiode een extra omzet zijn van maar liefst 32% ten opzichte van een normale week en de verwachting is dat kerst en sinterklaas in 2012 gezamenlijk een online omzet zal krijgen van rond de 10 miljard euro. Als we dit vergelijken met het jaar 2011 is dat een stijging van 9%. Wilt u een webwinkel starten? ME. maakt webwinkels in een gebruiksvriendelijke CMS-systeem, waardoor het makkelijk is voor de eindgebruiker om wijzigingen aan te brengen zoals een nieuw artikel erbij of een kerstaanbieding toevoegen. Belangrijk van een webwinkel is dat de producten duidelijk naar buiten word gecommuniceerd.

Consumenten vinden shoppen via webwinkels alleen maar makkelijker en sneller, want wie wilt er nou in de drukte shoppen en in lange wachtrijen staan.

 

Bron:  Marketing Online