Framework Development

Denk groot & creëren groot!

Vereenvoudiging van ontwikkelingproces met behulp van frameworks

De frameworks die door ons worden ontwikkeld, zijn uitermate nuttig gebleken. Ze vergemakkelijken de ontwikkeling van applicaties. Met ons unieke aanbod van frameworks kunnen jouw developers zich snel concentreren op het coderen van applicaties.
Tijd is een prominente factor als je vooruit wilt lopen op de concurrentie; voor een hoog marktaandeel moet je jouw applicaties natuurlijk eerder dan jouw rivalen op de markt brengen. Met onze handige frameworks bereik je gemakkelijk je zakelijke doelstellingen en bescherm je jouw data en applicaties. Onze schaalbare frameworks geven je de mogelijkheid om applicaties sneller en moeiteloos te coderen en ontwikkelen.

Ruby on Rails Development

Ruby on Rails Development

Ruby on Rails is een populair buzzword binnen de webapplicatie development ‘wereld’. Met de tienduizenden zakelijke applicaties die momenteel op dit open-source web framework lopen, optimaliseert Ruby on Rails de productiviteit van de webdeveloper en geeft het je binnen enkele dagen een krachtige en duurzame webapplicatie als nooit tevoren. Met ons laatste Ruby on Rails framework garanderen we goed werkende webapplicaties, met een fantastische snelheid en een geweldige performance.

Zend Framework Development

Profiteer van het gebruik van dit moderne framework voor PHP applicaties. Hierin worden alle nieuwe PHP features gebruikt. Media Engineering biedt je absoluut de beste frameworks in de object oriented code. Door deze taal zeer efficiënt toe te passen, verlenen wij onze klanten toegang tot alle belangrijke web services.

Zend Framework Development
Laravel Development

Laravel Development

Met deze taal bouw je geweldige applicaties. Wij helpen je door een framework te ontwikkelen dat ervoor zorgt dat jij met alle gemak codeert. De meeste developers gebruiken het dan ook hoofdzakelijk voor hun PHP applicaties. Gebruik deze taal en je zal onder de indruk zijn van de levendige controllers en verbazingwekkende applicaties.

Python Development

Deze open source ontwikkeling is zeer efficiënt en gebruiksvriendelijk en wordt door veel programmeurs met open armen ontvangen. Met dit framework heb je je werk razendsnel af. Maak het jezelf gemakkelijk en rondt de rest van je applicaties slim af met deze taal.

Python Development
ASP.NET Development

ASP.NET Development

Het ontwikkelen van websites en webpagina’s wordt nog leuker als je dit webapplicatie framework gebruikt. Wij creëren met gemak dynamische webpagina’s en dat kan jij hiermee ook, snel en zeer efficiënt. Je kunt hier elke ondersteunde .Net taal gebruiken om hun code te ontwikkelen.