Eerste indruk is goud waard!

300 225 ME. Media Engineering

Website Design
Elke bezoeker die voor het eerst op jouw website komt beoordeelt de website binnen 10 seconden. Het is van groot belang dat je website een goede eerste indruk maakt en dat het voor de bezoeker meteen duidelijk is waar jouw website over gaat. De eerste indruk is dan ook goud waard. Een creatief, doordacht en onderscheidend webdesign helpt je hierbij.

Geldende conventies
Het is belangrijk dat je website overzichtelijk en duidelijk oogt voor de bezoeker. Bijvoorbeeld als we de menubalk rechts plaatsen in plaats van links en opzij scrollen in plaats van naar beneden, dan breng je de bezoekers in de war. Je kunt dan nog zo`n goede indruk maken met het creatieve design, maar zonder overzicht zijn je bezoekers zo weer verdwenen. Om er zeker van te zijn dat je website aansluit op de wensen van je bezoekers, zijn de geldende conventies van groot belang.

Bij ieder webdesign moet je nadenken over hoe jouw doelgroep de website bekijkt en wat de aanleiding is om terug te komen. Combineer een creatief design met een heldere indeling, betrouwbare uitstraling en een duidelijke communicatie.

eerste_indruk_web

Waarom een Website op maat?
Bij het ontwikkelen van een website op maat zijn er veel belangrijke factoren, maar het belangrijkste voor jouw website is dat het design qua look en feel bij jouw bedrijf past.
Een website is een verlengstuk van jouw bedrijf op het internet. In een goed design wordt de bezoeker geprikkeld om actie te ondernemen. Die actie kan bijvoorbeeld een product bestellen, een offerte aanvragen of contact opnemen zijn. Een website moet hetzelfde gevoel geven als een fysieke winkel waarin je producten verkoopt. Het moet qua uiterlijk en uitstraling bij je passen, klanten komen er graag, kunnen de producten en productinformatie goed vinden en worden uitstekend geholpen bij het maken van hun keuze.

Je bent vast bekend met het software waarmee je een website binnen 5 minuten kunt ontwikkelen. Het is gratis, snel opgezet en je kan meteen beginnen. Maar is een gratis website ontwikkelen echt voordeliger? Als je het op een korte termijn bekijkt lijkt het wel zo. De software biedt weliswaar een gratis website aan, maar gratis, dat weet je zelf ook, niets is gratis. Er wordt hierop natuurlijk verdiend. Vaak wordt er daarom reclame getoond op de website of je maakt ongemerkt reclame voor het bedrijf die de software aanbiedt en ook Google heeft moeite om deze websites te accepteren in de zoekmachine. Bij een website die op maat is ontwikkeld, is het mogelijk de inhoud, vorm en functionaliteiten uniek te maken. Een opmaat gemaakte website brengt opstartkosten/investering met zich mee, maar je website is ontwikkeld op de laatste eisen & richtlijnen van Google, is gebruiksvriendelijk voor de bezoekers en is uniek in zijn design.
ME. geeft je een keuze uit drie pakketten voor het ontwikkelen van jouw website. Het design van deze drie pakketten zijn op maat gemaakt en zullen aangepast zijn op jouw wensen. Voor meer informatie neem contact met ons op.