Magento Ontwikkeling

De meest krachtige webwinkel CMS!
Krachtigste E-commerce platform Magento 2

Specialist in professionele Magento webwinkels

Meer dan 240,000 ondernemingen vertrouwen op Magento voor hun E-commerce website, en profiteren van de uitgebreide mogelijkheden van dit systeem. Met Magento heeft u alles in handen om meer klanten te bereiken, uw webshop slimmer in te richten, en uw bedrijf online te zien groeien.

Geboren om te verkopen

Met Magento 2 oplossingen van ME. kunt u sneller dan ooit van marktkansen profiteren. Lancering van nieuwe merken en producten, uitbreiden naar nieuwe gebieden, experimenteren met nieuwe bedrijfsmodellen en uitrollen van nieuwe campagnes. Met de flexibele feature sets kunt u met gemak een webshop voor elk klantensegment opzetten.

Magento wordt gebruikt door o.a. grote multinationals zoals Nike en Olympus.
Het is een uitgesproken sterk platform, volledig gericht op E-commerce, en dat
betekent dat het eenvoudig is om (complexe) webshops op te zetten.

Wij hebben al vele, zeer succesvolle Magento webwinkels gebouwd en weten
exact hoe we uw wensen ook tot een succes kunnen maken, van strategie tot
realisatie.
Kies voor het vernieuwde Magento 2!

 • Sneller
 • Gebruiksvriendelijker
 • Vernieuwde dashboard
 • Perfecte Performance

Bereik uw doelgroep

Met extensies is de functionaliteit van Magento nog verder uit te breiden. Automatisch berekenen van ingewikkelde verzendkosten, live customer support, gepersonaliseerde marketingacties – het is allemaal mogelijk.
Onze Magento experts kunnen u helpen bij het vernieuwen van uw webwinkel, het upgraden naar een verbeterde Magento versie, én
extensies en koppelingen integreren.

 • 100% Mobile commerce
 • Extensies
 • Betaalproviders
 • Koppelingen PIM-, ERP-, Fulfilment & Distributiesystemen.
 • Ondersteuning en support

Migreren van Magento 1
naar Magento 2

Sinds Magento 2 is gelanceerd vragen veel ondernemers zich af of ze moeten overstappen op deze vernieuwde versie. Omdat Magento 1 geen ondersteuning zal bieden vanaf november 2018, is dit een verstandige keuze. Onze specialisten kunnen u vrijblijvend voorzien van advies.

 • Opstellen van Migratieplan
 • Expert advies
 • Overzetten van data
 • Naadloze overgang
 • Live!

ZO DOEN WIJ DAT!

“In vier stappen naar succes”

1

STRATEGIE

Samen met u maken we een strategie voor uw online activiteiten. We kijken naar uw doelen en ambities, naar uw doelgroep en concurrentie.

2

ONTWERP

Die online strategie vertalen wij naar een creatief design. We weten precies wat uw wensen zijn én wat uw online bezoekers willen.

3

ONTWIKKELING

Het design wordt uitgewerkt tot een functioneel wireframe. Voor het bouwen van uw website of webshop vertrouwen wij op Magento 2 en Wordepress CMS platformen.

4

MARKETING

Na voltooiing van uw website of webshop zijn we nog niet klaar, want we ondersteunen u ook bij de online marketing. Met onze expertise op dit vlak profiteert u van stabiele groei van uw onderneming.

Waarom ME.?

Creatief & Flexibel

Wij bedenken, ontwerpen en realiseren online oplossingen.

Service & Quality

Het converteren van –> bezoeker –> een lead –> een klant –> meer omzet is ons gezamenlijke doel!

Maatwerk & CMS

Maatwerk oplossingen gebaseerd op uw bedrijfsvoering.

Support & Begeleiding

Domeinnaam, Hosting, Updates & Upgrades, Support & Service

Vraag nu een Magento 2 offerte aan!

Snel & Gemakkelijk

icon

CMS

Magento wordt ook gebruikt door grote multinationals zoals Nike en Olympus.
Het is een uitgesproken sterk platform, volledig gericht op E-commerce, en dat betekent dat het zeer eenvoudig is om complexe webshops op te zetten.

Extra uitbreidingen


Met extensies is de functionaliteit van Magento nog verder uit te breiden. Automatisch berekenen van ingewikkelde verzendkosten, live customer support, gepersonaliseerde marketingacties – het is allemaal mogelijk. Wij hebben al vele, zeer succesvolle Magento E-commerce websites gebouwd en weten dus exact hoe we die van u ook tot een succes kunnen maken.

Webshop / eCommerce

Omdat Magento is gecreeërd voor de online verkoop werkt het fantastisch voor grote, complexe webshops. Uw E-commerce website wordt door ons volledig op maat gemaakt, met slimme oplossingen om uw online marktaandeel te vergroten en om uw ROI te maximaliseren.

Lees ons laatste Magento nieuws